Verkoop

Voor de verkooporganisatie geldt hetzelfde als voor Aukes Theatertechniek Verhuur. Wij kunnen u van dienst zijn met gaffertape, lampen, kleurfilters en alle overige “verbruiksartikelen”. Tevens kunt u bij ons terecht voor een complete installatie van uw licht apparatuur en bijbehorende producten. Op basis van uw wensen, kunnen wij u adviseren en een passende offerte toedoen. Aukes Theatertechniek is distributeur van een zestal internationale merken.

Voor een compleet overzicht van onze verkoopartikelen en bijbehorende prijzen, bekijk onze prijslijst.

» Klik hier voor onze verkoopprijslijsten

Spotlight
Carhartt Workwear
Clay Paky
Compact Light Systems
Cocoon Light
Met Cocoon Light zijn de creatieve toepassingen van TL-verlichting oneindig. Cocoon Light is een product van het Engelse Formatt Filters. Formatt Filters ontwikkelt en produceert technische filters die worden toegepast in de filmindustrie, in de verlichtingsbranche en door fotografen. Cocoon Light is een doorzichtige kunststof huls voorzien van een Formatt kleurfilter die over de TL-buis wordt geschoven en aan beide uiteinden is afgesloten met een kunststof veiligheidsdop. Met dit product is het mogelijk om elke TL-buis van elk wattage door middel van een kleurfilter een andere kleur te geven. Er zijn meer dan 250 verschillende kleurfilters, maar ook filters die bijvoorbeeld licht reduceren. Daarnaast fungeert Cocoon Light tevens als veiligheidshuls. Het beschermt de TL-buis tegen stoten en mocht de TL-buis toch breken dan blijft het glas en het schadelijke fosfor in de huls zitten doordat deze is afgesloten met twee veiligheidsdoppen. Cocoon Light wordt standaard geleverd met een UV-filter, zodat de kleurechtheid van het kleurfilter langer wordt behouden.
» Lees verder
Cocoon Light
Prolyte
Rainbow
Fog Smoke & Haze Factory
Swisson
Yamaha
Chamsys
ChamSys is opgericht in April 2003 door het samenbrengen van een team van lichtontwerpers, software- en hardware ontwikkelaars. ChamSys haar missie is om gebruikmakend van de laatste technieken ontwikkelingen op de lichtconsole markt te brengen met als ultiem doel hoge prestaties tegen lage kosten met hoge betrouwbaarheid. ChamSys is in de unieke positie waarin het gebruik kan maken van software ontikkelaars die zelf lichtontwerper zijn. Deze kennis heeft ons in staat gesteld om een console te ontwerpen die voldoet aan de wensen van de gebruiker in plaats van aan de software programmeurs. De directie werkt al meer dan 20 jaar in de entertaiment industrie, in verschillende functies van mede eigenaar van licht verhuurbedrijven, ontwerp consultants voor bekende producten en licht ontwerpers. De hardware technici hebben een brede ervaring in alle lagen van de licht industrie, waaronder laser consoles, moving light systemen, industriele en wetenschappelijke real-time controle. De naam ChamSys staat voor Chameleon Systems en wordt uitgesproken als "cam" "sis".
» Lees verder
Chamsys
 
Aukes Theatertechniek
Veemarkt 44a
1019 DD Amsterdam
Nederland
Verkoop
Tel. 020 - 462 4992
Fax 020 - 462 4993
sales@aukes.nl
Verhuur
Tel. 020 - 462 4996
Fax 020 - 462 4997
rental@aukes.nl

© Aukes Theatertechniek Amsterdam 2005 | sitemap