beurs-van-berlage
aukes-show-placeholder

Diensten

Ontwerp, advies en installatie in ervaren handen

De medewerkers van Aukes Theatertechniek staan u graag bij met de kennis en ervaring die wij in de afgelopen 30 jaar hebben opgedaan. Indien gewenst kunnen we het gehele traject van concept, lichtontwerp en geluidsplan tot de technische productie en uitvoering voor uw event verzorgen.

Ontwerp

Onze ontwerpers kunnen voor elk event een passend licht- of geluidsontwerp maken wat de sfeer versterkt die past bij de klant. Door gebruik te maken van visualisatie- en predictiesoftware kunnen we ruim van tevoren onze plannen maken en vaak al deels voorprogrammeren nog voordat er een lamp of luidspreker geplaatst is.

Advies

In gevallen waarbij er al een (stand) ontwerper of conceptontwikkelaar bij het project betrokken is kunnen onze technisch specialisten deze ontwerper bijstaan met de technische invulling en uitvoering van de bedachte concepten. Met oog voor het budget van de klant en het creatieve concept komen wij gezamenlijk tot de beste technische uitvoering.

Installatie

Of het nu om verhuur of verkoop gaat, ons team van vaste technici installeert de materialen snel en vakkundig. Met oog voor detail en kennis van het beoogde eindresultaat worden de producten geplaatst, aangesloten en afgesteld. Uiteraard zijn onze medewerkers op de hoogte van de geldende wet- en regelgeving. We werken graag samen met de andere aanwezige disciplines om gezamenlijk als een team tot het beste eindresultaat te komen.

Vrijblijvend meer weten?

Elk project is anders en vraagt om een persoonlijke aanpak. Wij helpen u graag verder met de realisatie van uw event. Neem contact met ons op via de bovenstaande contactgegevens of middels het contactformulier hieronder. Wij koppelen u aan een ervaren medewerker voor het beste advies.