beurs-van-berlage
aukes-show-placeholder

Verhuur

Een volledig project of alleen materialen nodig? Onze specialisten helpen u graag.

Goede materialen zijn de basis van een geslaagd evenement. Veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons hoog op de agenda. Wij kiezen ervoor om met A-merken te werken die hun kwaliteit en betrouwbaarheid in de markt bewezen hebben zodat de gebruiker niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Onze materialen worden na elk gebruik uitgebreid gecontroleerd zodat we er zeker van kunnen zijn dat ze klaarstaan voor een volgend project. Uiteraard voldoen alle door ons verhuurde materialen aan de geldende veiligheidsnormen.

Service en ondersteuning

Weet u nog niet precies welke materialen u nodig heeft voor uw project? Dan staan onze medewerkers volledig tot uw beschikking. Wij kunnen vanuit de jarenlange ervaring die wij hebben vaak al telefonisch een inschatting maken van de materialen die hiervoor benodigd zijn. Is de vraag ingewikkelder? Dan maken wij in ons magazijn een proefopstelling om samen tot de beste oplossing te komen. Hierbij kunnen ook specials gemaakt worden om nog niet bestaande oplossingen te kunnen bieden. Maatwerk is voor ons dagelijkse kost. Zijn er dan toch nog problemen met de gehuurde materialen, dan zijn wij 24/7 bereikbaar via onze storingsdienst om het probleem op te lossen.

Download hier onze huidige verhuur prijslijst. Hierin staan alle gangbare materialen die wij in de verhuur beschikbaar hebben. Heeft u materialen nodig die niet in de lijst staan? Neem dan contact met ons op. De vermelde prijzen zijn dagprijzen. Heeft u de materialen langere tijd nodig? Neem dan contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte.

Vrijblijvend meer weten?

Elk project is anders en vraagt om een persoonlijke aanpak. Wij helpen u graag verder met de realisatie van uw event. Neem contact met ons op via de bovenstaande contactgegevens of middels het contactformulier hieronder. Wij koppelen u aan een ervaren medewerker voor het beste advies.