aukes-show-placeholder
beurs-van-berlage

Over ons

Onze kennis en ervaring in dienst van uw project

Aukes Theatertechniek is al ruim 30 jaar een bekende naam in de markt. Wij leveren audio, licht, rigging en podiummaterialen. Wij verzorgen alle technische ondersteuning die onze klanten nodig hebben. Ons doel is het volledig ontzorgen van onze opdrachtgevers op technisch gebied. Door het inzetten van passende techniek en kundige mensen zorgen wij ervoor dat de wensen van de klant niet alleen gerealiseerd, maar zelfs overtroffen worden. Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied en weten deze snel en vakkundig in te zetten. Wij halen veel voldoening uit het succesvol uitvoeren van een mooie opdracht. Net wat meer voldoening halen wij uit het succesvol uitvoeren van een schijnbaar onmogelijke opdracht. Het bovenstaande komt ook tot uitdrukking in onze missie en visie.

Onze missie

Wij verzorgen technisch maatwerk voor onze klanten, waarbij het ontzorgen van de klant centraal staat. Binnen het gestelde budget zijn wij in staat totale creatieve en technische producties te realiseren. Door onze jarenlange ervaring in de theater- en evenementenbranche hebben wij de kennis die nodig is om elk project tot een fantastisch einde te brengen. Het investeren in medewerkers en apparatuur heeft de hoogste prioriteit, hierdoor kunnen onze klanten profiteren van onze up-to-date kennis en state of the art middelen.

Onze visie

Evenementen, in alle soorten en maten, zijn van groot belang voor organisaties om hun boodschap over het voetlicht te brengen. Wij zien dit in de toekomst niet snel veranderen. Ondanks de ontwikkelingen in de ICT technologie blijft persoonlijk contact van groot belang. Tijdens dit contact zorgt de ondersteuning van licht, geluid en beeld steeds vaker voor een rijke ervaring waarin de boodschap beter overkomt en de doelstellingen van de organisatie gehaald kunnen worden.

Door voortdurend in te blijven zetten op nieuwe ontwikkelingen in de markt blijven wij voorop lopen in ons vakgebied en blijft onze kennis en kunde van grote waarde voor onze opdrachtgevers.

Onze geschiedenis

In 1988 is Aukes Theatertechniek opgericht om te kunnen voldoen aan de toenemende vraag naar hoogwaardige technische oplossingen in de theaterwereld waarin Tom Aukes al enkele jaren als licht- en decorontwerper en belichter actief was. In de jaren die volgden werden vele bekende producties van lichtontwerpen en passende techniek voorzien. Wij leverden onder andere onze kennis en materialen aan voorstellingen van Jeans, Annie MG Schmidt, Jenny Arean, de Koninklijke Luchtmachtkapel en vele anderen. Naast theater vond het werk van Aukes steeds vaker zijn weg naar modeshows, tentoonstellingen, beurzen, evenementen en congressen. Vanaf de eeuwwisseling werd de theatermarkt kleiner en is het bedrijf zich meer op evenementen gaan richten waarbij onze ‘theaterblik’ niet verloren is gegaan maar ons werk juist onderscheidend maakt ten opzichte van andere partijen in de markt.

Bij Aukes worden we graag uitgedaagd. Wij bouwen grote bioscoopschermen midden in een bos, laten auto’s uit het niets verschijnen en veranderen een paleis in een tuin. Uiteraard gebeurt dit niet bij elke productie. Soms is het juist de bedoeling mensen te ontroeren, een knallende avond te bezorgen of een mooi en origineel plaatje neer te zetten. Daag ons ook uit en neem vrijblijvend contact met ons op.

Vrijblijvend meer weten?

Elk project is anders en vraagt om een persoonlijke aanpak. Wij helpen u graag verder met de realisatie van uw event. Neem contact met ons op via de bovenstaande contactgegevens of middels het contactformulier hieronder. Wij koppelen u aan een ervaren medewerker voor het beste advies.